Fyller man all sin tid med saker att göra, så minimerar man tiden man tvingas tänka

Stone cold....


?

Argh, well hell...lite kul att efter inte ha skrivit här på månader, så får jag för mig att gå upp och skriva här kl 02.40 en tisdagnatt. Försökte sova men det gick inte alls och jag hade ingen lust att ligga kvar i sängen. Jag har i och för sig ingen lust att sitta vid datorn heller. Jag vet inte vad jag känner för alls.

En grej som känns bra är att jag har kommit igång med träningen ordentigt i alla fall!  Har sammanlagt gått/sprungit 5-6 mil dom senaste 3 dagarna, vilket är en extrem skillnad mot tidigare för mig. 

 Några sträckor: Jakobsberg C - Norra Jakobsberg - Västra jakobsberg - Råsten - Viksjö - Veddesta - Jakobsberg C

Karlberg - Odenplan - Centralen - Gamla stan - Medis - Skanstull - Gullmarsplan - genom hela Årsta - Årstaberg - Midsommarkransen - Solberga - Västberga - Älvsjö

Blackeberg - Råcksta - Nälsta - Flysta - Spånga


Idag toppade jag en löprunda på 7 km med ett rejält monsterpass för benen i gymmet. Sen slaktade jag magen på slutet också. No pain, no gain... det börjar gå åt rätt håll nu. I morgon ska jag köra bröst och triceps, lika bra att passa på så tidigt som möjligt under dagen så man slipper trängas med 40 andra vid hantlarna.

Har verkligen skittråkigt, känns rätt jobbigt att jag lyckats vända på dygnet så här. Dom som är inne på msn verkar dessutom inte särksillt kontaktbara. Få mig att somna någon!

RSS 2.0