Presentation

Eftersom jag börjar om lite på nytt igen, så drar jag upp en lite klassiskt stereotyp bloggförfattarbeskrivning i miniformat här....



Namn: Alexander

Ålder: 20

Boende: Lägenhet

Musiksmak:

  • 60-talsmusik särskilt under flower power-, Jimi Hendrix- & spaceeran (LSD-musik enligt vissa), då även Pink Floyd, Thin Lizzy och annat en bit in på 70-talet.
  • 80-talsmusik som te.x. Metallica, Alphaville, Journey, Aerosmith, Bon Jovi, Lita Ford, Ozzy m.m, i alla möjliga stilar.
  • Sleaze. te.x. Guns N' Roses, Skid Row, L.A. Guns och Cinderella
  • 90-talet... Nja... eller jo i och för sig. Nirvana, Foo Fighters, Greenday, Freak Kitchen, lite old-school hiphop till och med och kanske dessutom lite eurodance i lite lätt berusat tillstånd.
  • 2000-talet?  House, Electro, Lounge...En viss typ av Indie... sen finns det ju en massa annat också...

             ...fan... jag lyssnar på nästan allt. Till och med reagge och klassisk musik.
 

Intressen:  Att träna, främst styrketräning men jag är galen i stort sätt alla bollsporter, eller nästan alla sporter överhuvudtaget. Några undantag finns. Annars så är det att umgås med vänner, är väldigt social av mig även om en del säkert kan tycka att jag verkar lite tillbakadragen vid första mötet. Sen tycker jag om att skapa saker, oavsett om det handlar om att  skriva något eller att rita, filma, fota eller något annat... allra helst kombinera flera av dom sakerna samtidigt. Spenderar väl en del tid vid datorn också, vissa perioder något för mycket. 
    Andra saker jag gillar är att resa, att dricka Belgisk öl, gå långpromenader, dansa, käka god mat, mysa framför en bra film, springa runt på natten, testa kapaciteten på mina högtalare och hitta på lite allmänt galna saker. Well, that's it



Övrigt:  Vad ska man skriva mer? Jag är våg, såg dagens ljus för första gången på en måndag, är född i drakens år, allergisk mot hummrar, har inga husdjur nu men hade både en katt och en tamaguchi när jag var liten. Jag gillar körsbär, cashewnötter, vildsvinssalami, gainomax, gröt och sparris men klarar inte av blodpudding. Jag har ingen iPod, diskamaskin eller bil men jag lyckas leva ett ganska normalt liv ändå. Jag är osäker på min egen ögonfärg och min nuvarande tandborste är grön som hulken. Dessutom ska jag försöka fixa till designen på den här bloggen och till och med lägga upp en bild!

Vill du veta något mer, så lämna gärna en kommentar och fråga!



Igen

Ja, då har jag väl bestämt mig för att börja blogga igen för sjuttioelfte gången. Nästan i alla fall. Så varför börjar jag igen om jag tröttnar hela tiden? Jag vet inte men jag har väl något behov att skriva av mig, som ploppar fram mer under vissa perioder än andra. Av ren lathet så tänker jag inte starta någon ny blogg heller utan fortsätter på min senaste, vad jag gör av dom få gamla inlägg som finns här vet jag inte riktigt. Antar att det är smartast att göra en ny presentation också, så det kommer inom sinom tid.

I dag såg jag filmen I Taket lyser stjärnorna som hade lite rudbecksinslag i rollistan. Själva filmen var helt okej fast det fattades någonting i slutet för att jag skulle tycka att den var riktigt bra. Men ett plus var att dom i början körde en gammal Kleerupfavorit. Kändes som en passande låt att lyssna på när man satt på tåget på vägen hem sen också.









Kleerup feat. Lykke Li - Until we blead



RSS 2.0